Tjänster

Olika möjligheter

Här på Spekeröds Prästgård erbjuder en rad olika tjänster för dig  i form av olika evenemang och tillställningar. Såsom fest, musikfest, en liten festival med verandan som scén, det kan vara en en sammankomst med vänner eller en arbetsrelaterad träff. Vi kan tillsammans med er skapa en minnesvärd upplevelse.


Vi erbjuder också kurser och behandlingar för dem som söker personlig utveckling och välbefinnande. Vårt mål är att ge dig en avkopplande och givande reträtt på vår vackra prästgård.


Marie arbeter som terapeut, föreläsare, lärare på kurser och ibland bjuder vi in terapeuter, förelasare för att utvidga vår repertoar.


Vi förmedlar även en medicinsk produkt, Bemer, som hjälper igång microcirkulationssystemt. Det är det system med de minsta minsa kärl som har en egen rörelse som kallas vasomotion. Ju äldre vi blir desto mer stelnar de till och blir förtätade vilket påverkar stelhet i kroppen, metabolisman och mycket mycket mer. Är du intresserad av att veta mera så hör av dig. Jag kommer gärna till er och berättar eller om ni är några som vill komma hit.Välkommen till Spekeröds Prästgård!