Om

Möjligheter här:

Om du letar efter en retreatplats där du kan få utrymme att reflektera, hitta lugnet så är Spekeröds Prästgård ett fint val.


Marie Dahlin, med sin omfattande erfarenhet och utbildning, sitt trygga lugn hjälper människor genom livets kriser, både de personliga och inom relationer.


Platsens lugn och skönheten som finns här ger en perfekt miljö för att uppleva en inre frid och det som många upplever som andliga upplevelser.


Med Marie Dahlin vid din sida som leder dig med ödmjukhet och empati genom din kris och eventuella låsningar ger du dig själv stor möjlighet att komma vidare i ditt växande.


Marie har också ett starkt intresse för andliga frågor både inom och utanför religionens ramar. 


Maries berättar:

"Min historia under livet är som sökare där jag först sökte i det som kändes mest hemma för mig och det var inom kristna sammanhang. För mig kändes den ramen som sattes upp för trång och jag lämnade de samfund jag tidigare varit med i.


Livet har gett mig olika andliga upplevelser.


Vid ett tillfälle lämnade jag min kropp då jag vaknade av att en vän stod bredvid min säng och bad mig följa henne. Jag upplevde det som att min kropp låg kvar i sängen och att jag reste mig ur den för att vandra tillsammans med min vän över en äng fylld av ljus. Då vi kom fram till något som liknade molnslöjor där jag förnam många som stod bakom vände hon sig om och sa "Du kan släppa min hand nu, jag är inte rädd längre" så jag släppte och lämnade över henne till de som väntade på andra sidan. Då for jag tillbaka in i min kropp igen av att telefonen ringde och vi fick besked om att vännen lämnat jordelivet. 


Mina upplevelser är ju mina och jag är mycket tacksam för dem.  Min tacksamhet riktar jag till den universella vishet som är grunden till allt och som för mig är Gudomlig. Mina upplevelser ger mig en trygghet i att det finns något mer än allt vi ser som kärleksfullt bär oss genom våra erfarenheter som både kan kännas bra och göra ont."


Bilden på humlan är en symbolisk bild då man ju säger att den rent fysiskt inte skulle kunna flyga. Men den känner helt klart inga begränsningar och flyger ändå.


Det är detsamma med oss, vi sätter ofta upp våra egna begränsningar och har som humlan samma möjligheter att flyga. 


Tillsammans utforskar vi de möjligheterna till ett liv där vi lever utifrån glädjen.


Spekeröds Präsgård i sommarvärme

Spekeröds Prästgård i vinteskrud