Kontakt

Om oss

Välkommen till Spekeröds Prästgård, en reträttplats för dig som känner behov av det och vi erbjuder en rad olika tjänster.


Vi som bor på Spekeröds Prästgård är Marie och Magnus Dahlin.


Här  erbjuder vi bl.a. kursverksamhet, retreatdagar och anordnar olika evenemang. Vi erbjuder också skräddarsydda evenemang för mindre och större grupper utifrån önskemål. Då tar vi även in andra som kan komplettera det vi själva har att erbjuda.


Marie ger olika kroppsbehandlingar och är utbildad inom kraniosakral terapi, GGI friskvårdsterapeut, GGI.kinesiologi, raindropstekniken, healing m.m.


Marie är också lärare i Vedic Art, meditation och mindfulness. Förutom sina utbildningar har hon också livets erfarenheter som genom reflektion blir lärprocesser som ger en inre resa mot sitt eget växande. Den kunskapen som den processen gett är en av livets stora rikedom.


Det här skapar en ödmjukhet och finns med i mötet med människor.


Marie är också utbildad Beteendevetare, mentor och har en mångårig erfarenhet som kurator, socialpedagog och andra människorelaterade yrken med stödjande samtal som grund.


I egen regi arbetar Marie numer med utvecklande samtal och vägledning i att gå hjärtats väg. "


Vi erbjuder också meditation, mindfulness, intuitiv målning och Vedic Art.


Här i vår fridfulla miljö kan du få ett andrum från vardagens brus och låta oss hjälpa dig att uppnå inre balans och välbefinnande.


OBS!

Tar emot alla former av Friskvårdscheckar.

Kontakta oss:

 
 
 
 
 
 Vår adress:


Marie Dahlin

Resor i Livet AB

Spekeröds Prästgård 103

444 93 Spekeröd


E-mail: marie@andrum.nuTelefon:


+4670-942 00 10